15 Eylül 2015 Salı

Garnier Karma ve Yağlı Ciltler için BB Krem İncelemesi

Herkese merhaba arkadaşlar !!!
Bugün sizlere uzun zamandır severek kullandığımız Garnier'ın karma ve yağlı ciltler için ürettiği BB kreminden bahsedeceğiz. Bu zamana kadar bu üründen çokça bahsedildi ama bu ürünü bir kezde bizden dinleyin istedik :)





Günlük makyajında yüksek kapatıcılıktaki fondötenleri kullanmak istemiyorsanız, doğal duran ve kapatıcılığı da sizi tatmin edecek bir ürün arayışındaysanız Garnier'ın bu ürünü tam size göre :)
Oldukça ince ve akışkan bir yapıya sahip ürünün açık ve orta olmak üzere iki farklı tonu mevcut. Biz açık tonunu kullanıyoruz. Mat bitişli bir ürün ve sarı alt tonlu olduğu için cildinize sürdüğünüzde yapay bir görüntü oluşturmuyor, oldukça doğal duruyor. Fakat sarı alt tonlu bir ürün olduğu için beyaz tenlilere bu ürünü tavsiye edemeyeceğiz, çünkü açık tonu bile onlara çok koyu gelebilir. Buğday tenliler için ise açık tonu ideal. Kapatıcılığı ise bir BB kreme göre oldukça iyi, ortanın bir tık altında kapatıcılığa sahip. Eğer çok sorunlu bir cilde sahip değilseniz kapatıcılığı sizi tatmin edecektir.

Sol tarafta bileğime hiçbir şey uygulanmamıştır, sağ tarafta  tek kat bb krem uygulanmıştır.


Ürünün dayanıklılığına gelecek olursak ise; ürünün sizin cildinizde dayanma süresi cilt yapınızla alakalı bir durum. Çok yağlı bir cilde sahip değilseniz 5-6 saatin sonuna kadar hiçbir parlama problemi yaşamazsınız. Ama bir pudra ile sabitlerseniz oluşabilecek parlamayı en aza indirgeyebilirsiniz.

Ürünün bize vadettiklerine bakacak olursak;



Peki Garnier BB krem vadettiklerini yerine getiriyor mu ?
Evet kısmen yerine getiriyor. 18 - 19 liralık bir ürüne göre performası çok iyi. İndirimlerde ise 10-12 liraya kadar iniyor. Biz bittikçe tekrar tekrar almayı düşünüyoruz, sizlere de bu ürünü tavsiye ederiz.
Neyse lafı daha fazla uzatmayalım. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere...
Kendinize cici bakın :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder