21 Eylül 2015 Pazartesi

Kozmetik Alışverişi Yapabileceğiniz Güvenilir Siteler


Herkese merhaba arkadaşlar !!!
Alışveriş yapmayı hepimiz çok seviyoruz değil mi ? 
Yeri geldiğinde 3-5 saat mağaza mağaza geziyoruz, yeri geldiğinde oturduğumuz yerden internet aracılığı ile bir şeyler alıveriyoruz. Hatta birçoğumuz son zamanlarda internetten daha çok alışveriş yapıyoruz. Evet internetten alışveriş yapmak çok kolay ama güvenilir sitelerden yapmak önemli bir husus. Bu sebepten bugün sizlere daha önce kosmetik alışverişi yaptığımız birkaç internet sitesi ile düşüncelerimizi paylaşacağız.


İşte o internet siteleri :)




Geniş ürün yelpazesi, birbirinden güzel indirimleri ile adını bolca duyurmuş bir site.
Cosmetica esasında Watsons ve Gratisler gibi mağazaları bulunan Antalya tabanlı bir marka. Antalya, istanbul ve Isparta'da mağazaları var. Ama sadece mağazacılığa bağlı kalmayıp online alışveriş sitelerinide açmaları çok iyi olmuş.
Bu siteden birkaç kez alışveriş yaptık ve çok memnun kaldık. Sitede 30 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava, 30 TL'nin altındaki alışverişlerinizde ise kargo 4,90 TL.  Belirli zamanlarda çok güzel indirimler oluyor, onları kaçırmayın derim. Hatta şu an sitede binlerce üründe yine indirim var, çoğu ürün tükenmiş olsa da yine de bir göz atmanızda fayda var. Belki işe yarar bir şeyler bulabilirsiniz :)

http://www.cosmetica.com.tr/





Organikten bitkisele, vegandan hayvanlar üzerinde test yapmayan kozmetik ürünlerine kadar çok çeşitli ürün yelpazesi ile müşterine hitap eden, değişik markalar denemek isteyenler için güzel bir site.
Bu siteden ilk alışverişimizi geçtiğimiz günlerde yaptık ve çok memnun kaldık. Verdiğimiz siparişin iki gün içinde elimize ulaşması bizi çok memnun etti. Bu konuda çok iyi olduklarını söyleyebiliriz. İlerleyen günlerde lilakutu alışverişimiz ile ilgili ayrıntılı bir yazıyı sizlerle paylaşacağız :)
Sitede 30 TL ve üeri alışverişlerinizde kargo bedava, 30 TL'nin altındaki alışverişlerinizde ise kargo ücreti 4,15 TL.Yaptığınız her alışverişten puan kazanıyorsunuz, bu puanlar hesabınızda birikiyor ve sonraki alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Alışılmış markaların dışında değişik markalar denemek istiyorsanız bu siteye muhakkak bakmalısınız :)

http://www.lilakutu.com/




Essence ürünlerinin internetten satışını yapan bir site ''renklidükkan.com''.
Bilindiği üzere Essence uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile çok kullanılan bir marka. Watsons, Gratis ve Rossman'da Essence ürünlerini bulabilirsiniz. Lakin biz gibi üşengeçler için renklidükkan çok iyi bir seçenek :)
Sitede 40 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava, 40 TL'nin altındaki alışverişlerinizde ise kargo ücreti 6.36 TL. Bir göz atmanızı öneririz :)

https://www.renklidukkan.com/Pages/default.aspx


Daha birçok site yazılabilir; Flormar.com, notecosmetics.com, maccosmetics.com gibi... Lakin bu siteler zaten markaların online alışveriş siteleri olduğu için elbette güvenle alışveriş yapılabilir. Biz size daha çok herkesin bilmediği siteler hakkında bilgi vermek istedik. Umarız size yardımcı olabilmişizdir :)
Peki siz hangi sitelerden kozmetik alışverişinizi yapıyorsunuz ?
Bir sonraki yazıyıza kadar görüşmek üzere...
Kendinize cici bakın :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder